Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Ptisomena Kagkela asfaleias

Τα πτυσσόμενα κάγκελα συνιστούν τον ιδανικό συνδυασμό ασφάλειας και αισθητικής για το σπίτι, το εξοχικό ή το κατάστημά σας.

Ενισχύοντας την ασφάλεια στις πόρτες και τα παράθυρα και δημιουργώντας μία αίσθηση απόλυτης σιγουριάς, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

 

 

ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ

Πτυσσόμενη ασφάλεια με διπλές λάμες χάλυβα – T 90

  • Μπάρες ασφαλείας και πτυσσόμενα κάγκελα πατενταρισμένα με μοναδικές καινοτομίες για διάρκεια στον χρόνο και για παροχή μέγιστης ασφάλειας!
  • Εμπιστευτείτε τους καλύτερους και αφήστε τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρά σας ανοιχτά!
  • Απολαύστε το σπίτι σας και νιώστε ασφάλεια με τα κορυφαία προϊόντα της Viometaloumin!
Περιγραφή
Απόλυτη ασφάλεια – Άψογη αισθητική. Η κλασική και διαχρονική λύση πτυσσόμενης πόρτας ασφαλείας κατασκευασμένη εξολοκλήρου από μασίφ γαλβανισμένο και ηλεκτροστατικά βαμμένο χάλυβα, προσφέροντας ασφάλεια τόσο σε οικίες-διαμερίσματα, όσο σε καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους. Αποτελεί την οικονομική λύση πτυσσόμενου κουφώματος, με ελάχιστο πλάτος τοποθέτησης 40mm περιμετρικά, αποσπώμενο οδηγό και δυνατότητα περιστροφής 180°.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
1.Διπλές γαλβανισμένες λάμες από χάλυβα 20x4mm
2.Ανοξείδωτη κλειδαριά ασφαλείας 2 σημείων με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου
3.Oδηγός γαλβανισμένος κάτω Π 40x30x40mm
4.Γαλβανιζέ ψαλίδια και ορθοστάτες
5.Μεντεσέδες κλειστού τύπου για περιστροφή 180°
6.Ατσάλινα ρουλεμάν fix 30mm
7.Oδηγός γαλβανισμένος πάνω Π 55x30x55mm
8.Τα πριτσίνια των συνδέσεων είναι γαλβανισμένα
9.Ηλεκτροστατική βαφή φούρνου σε αποχρώσεις RAL
Οδηγίες Λειτουργίας
Κλείδωμα:
1. Φέρνετε το «σώμα» των πτυσσόμενων ορθοστατών σε σημείο τέτοιο ώστε να μπουν στο κανάλι του πάνω οδηγού.
2. Απασφαλίστε το μάνταλο στήριξης των ορθοστατών και τραβήξτε τον 1ο ορθοστάτη έτσι ώστε να ανοίξουν τα πτυσσόμενα και στη συνέχεια τοποθετήστε την παλάμη σας πίσω από τον ορθοστάτη που φέρει πάνω του την κλειδαριά ασφαλείας.
3. Σπρώξτε την πόρτα ομαλά προς το σημείο που κλειδώνει, εξασφαλίζοντας ότι κινείται ομοιόμορφα σε όλο το μήκος των οδηγών κύλισης.
4. Σπρώξτε τον ορθοστάτη μέχρι οι πείροι κλειδώματος να ενσωματωθούν μέσα στον ορθοστάτη.
5. Κρατώντας με την απαλάμη σας την πίσω πλευρά του ορθοστάτη ως αντίσταση, κλειδώστε με το κλειδί που έχετε τοποθετήσει στην κλειδαριά.
Ξεκλείδωμα:
1. Ξεκλειδώστε με το κλειδί τοποθετώντας το στην οπή που βρίσκεται στον ορθοστάτη που φέρει την κλειδαριά, ώστε οι εγκοπές που βρίσκονται στη βάση του κλειδιού να είναι στραμμένες προς την πλευρά που κλειδώνει το προϊόν.
2. Τραβήξτε το σύστημα βάζοντας την παλάμη σας στο εσωτερικό σημείο του ορθοστάτη που φέρει την κλειδαριά και σπρώξτε το πτυσσόμενο προς την διεύθυνση των μεντεσέδων.
3. Ασφαλίστε τους ορθοστάτες με το ειδικό μάνταλο.
4. Σηκώνεται τον οδηγό κύλισης και τον ασφαλίζεται στο «σώμα» των ορθοστατών.
5. Διπλώστε το πτυσσόμενο προς την κατεύθυνση του τοίχου.

 

Πτυσσόμενη ασφάλεια γαλβανισμένου χάλυβα με επικάλυψη αλουμινίου – Τ 100.

  • Μπάρες ασφαλείας και πτυσσόμενα κάγκελα πατενταρισμένα με μοναδικές καινοτομίες για διάρκεια στον χρόνο και για παροχή μέγιστης ασφάλειας!
  • Εμπιστευτείτε τους καλύτερους και αφήστε τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρά σας ανοιχτά!
  • Απολαύστε το σπίτι σας και νιώστε ασφάλεια με τα κορυφαία προϊόντα της Viometaloumin!
Περιγραφή
Κοιμηθείτε άφοβα με ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες. Ιδιαίτερο design και εύκολη λειτουργία μια και όλη η κατασκευή αποτελείται από ενισχυμένες διατομές αλουμινίου επιτρέποντας την άνετη κύλιση και την ανέξοδη συντήρηση. Οι κατακόρυφοι ορθοστάτες περικλείουν, ενίσχυση από 4 μπάρες Φ 4mm που περιστρέφονται ελεύθερα σε περίπτωση που υπάρξει απόπειρα κοπής τους. Κλείδωμα με κλειδαριά ασφαλείας INOX με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου. Η ασφάλεια που παρέχει είναι τόσο στην παρουσία σας όσο και κατά την απουσία από τον προσωπικό σας χώρο.
Κλείδωμα 4 ή 5 σημείων και σύστημα κρυφού Μεντεσέ για περιστροφή 180o.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
1.Μπάρες από μασίφ Χάλυβα
2.Ανοξείδωτη κλειδαριά ασφαλείας 4 – 5 σημείων με κλειδί χρηματοκιβωτίου
3.Οδηγός σπαστός κάτω 51x42mm
4.Ψαλίδια από μασίφ γαλβανισμένο χάλυβα 16x6mm
5.Σύστημα κρυφού μεντεσέ για περιστροφή 180o
6.Οδηγός πάνω 51x42mm
7.Ρουλεμάν από ατσάλι και PVC
8.Eπένδυση από ενισχυμένο προφίλ αλουμινίου
9.Ηλεκτροστατική βαφή φούρνου(όλα τα χρώματα RAL, είδικά χρώματα καθώς και απομίμησης ξύλου)

 

VIOMAL

Πτυσσόμενο Σύστημα Ασφαλείας SILEA μοντέλο “λ”

Η πτυσσόμενη πόρτα ασφαλείας Silea είναι ένα καινοτόμο πατενταρισμένο προϊόν που αποτελεί ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Προσφέρει:

  • Στιβαρή κατασκευή
  • Εύκολη διέλευση
  • Άψογη εμφάνιση
  • Περιστροφή 180°
  • Ομαλή λειτουργία

Εγγύηση
Η εταιρεία μας προσφέρει εγγύηση (καλή λειτουργίας) για 3 χρόνια. Διασφαλίστε τη συντήρηση της πτυσσόμενης πόρτας χρησιμοποιώντας νερό και ήπιο απορρυπαντικό. Χρησιμοποιείστε σπρέι (Q20) μόνο στις ρόδες του επάνω οδηγού, στις κάτω τάπες, στα κινητά μέρη των leve “λ” και στα κινητά μέρη της κλειδαριάς.

 

Leve “λ”

Τα leve είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής αντοχής. Ο τρόπος σύνδεσης δεν είναι ορατός από την εξωτερική πλευρά και το καινοτόμο σχήμα του καθιστά την παραβίαση εξαιρετικά δύσκολη. Το ειδικό σχήμα των leve εξασφαλίζει τέλεια συμμετρία και παραλληλότητα του συστήματος τόσο κατά την διάρκεια του ανοίγματος, όσο και του κλεισίματος.

Ορθοστάτες

Οι ορθοστάτες αποτελούνται από προφίλ ανοξείδωτου χάλυβα, καλυμμένοι από αλουμίνιο. Το προφίλ ανοξείδωτου χάλυβα έχει ειδικό σχήμα που το καθιστά ανθεκτικότερο στην κοή και αυξάνει τη σταθερότητα όλης της κατασκευής. Τα προφίλ αλουμινίου, που καλύπτουν τα προφίλ ανοξείδωτου χάλυβα, καθιστούν  αόρατο εξωτερικά το σημείο ένωσης των leve και προστατεύουν το κιγκλίδωμα από τη σκόνη και τις ατμοσφαιρικές συνθήκες.

Ροδάκια ολίσθησης

Κάθε ορθοστάτης κινείται με ένα διπλό ροδάκι. Τα ροδάκια είναι αυτολυπαινόμενα, καθιστώντας πολύ χαμηλό το συντελεστή τριβής και θορύβου κατά την κίνησή τους , εξασφαλίζοντας υψηλή αντοχή στη φθορά καθώς και στις υψηλές/χαμηλές θερμοκρασίες. Ο πρώτος ορθοστάτης που φέρει και την κλειδαριά στηρίζεται σε τετραπλό ροδάκι για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα.

Κλειδαριά

Ατσάλινος γάντζος με ανοξείδωτη φωλιά στο σταθερό μέρος και ακόμη 2 κλειδώματα ασφαλείας τα οποία ασφαλίζουν στον επάνω και κάτω οδηγό. Όταν η πόρτα είναι ανοιχτή, το πακέτο μπορεί να ακινητοποιηθεί με ένα απλό γύρισμα του κλειδιού. Ο ειδικός αφαλός της κλειδαριάς αποτελεί την πιο σύγχρονη και ασφαλή πρόταση της αγοράς. Υπάρχει η δυνατότητα ο αφακός, καθώς και η χούφτα να μην φαίνονται από την εξωτερική πλευρά παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

Πλεονεκτήματα

Στιβαρή κατασκευή Εύκολη διέλευση Άψογη εμφάνιση Περιστροφή
Οι μπάρες της πτυσσόμενης πόρτας κατασκευάζονται εξ’ ολοκληρου από ανοιξείδωτο ατσάλι με εξωτερική επένδυση αλουμινίου, για ένα ασφαλές και καλαίσθητο περιβάλλον που δύσκολαπαραβιάζεται. Ο κάτω οδηγός μπορεί να αναδιπλωθεί και να ενσωματωθεί στη πόρτα, καθιστώντας εύκολη τη διέλευση παιδιών, μεγαλύτερης ηλικίας ατόμων, ή ατόμων με ειδικές ανάγκες. Ο συνδυασμός των διαφορετικών υλικών από τα οποία αποτελείται το σύστημα SILEA, προσφέρει ανθεκτικότητα στο χρόνο, καλαισθησία στον χώρο, ενώ τα εξωτερικά μέρη προσφέρουν άψογη εμφάνιση, μεγάλη ποικιλία χρωματισμών, ευκολία στο καθάρισμα και εγγυημένη ασφάλεια. Χάρη στους ειδικούς συνδέσμους που διαθέτει, το σύστημα μπορεί να περιστραφεί κατά 180° προς την αντίθετη μεριά του ανοίγματος, επιτρέποντας ακόμα καλύτερη διέλευση.
Αθόρυβη λειτουργία Διαθέσιμα μοντέλα Κλειδαριά 3 σημείων Εύκολη τοποθέτηση
Τα συρόμενα μέρη λειτουργούν αθόρυβα, παραμένουν αναλλοίωτα και δεν απαιτούν συντήρηση. Κατασκευάζεται σε μονόφυλλο, δίφυλλο, αναστρεφόμενο ή περιστρεφόμενο. Η πόρτα κλειδώνει σε 3 διαφορετικά σημεία με την χρήση κλειδαριάς από ανοξείδωτο ατσάλι. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε κάθε κούφωμα, καινούριας ή παλιάς κατασκευής.

 

TRELLIDOR

Πλήρως πλαισιωμένα συρόμενα κιγκλιδώματα ασφαλείας που έχουν δικό τους μοναδικό, δικτυωτό σχεδιασμό.

Κατασκευασμένο από γαλβανισμένο εν θερμό και ελασματοποιημένο χάλυβα, διαμορφωμένο με έλαση σε αύλακα σχήματος U, και τα άκρα είναι αναδιπλωμένα κατά 180 μοίρες.

Οι ορθοστάτες συναρμολογούνται σε κατακόρυφα αντικριστά ζεύγη, τα οποία συνδέονται άκαμπτα μεταξύ τους με μοναδικά σχεδιασμένα συνδετικά στοιχεία. Οι οριζόντιοι σύνδεσμοι του καφασωτού είναι παρόμοιας κατασκευής και τέμνουν τουλάχιστον τρία ζεύγη ορθοστατών με σκοπό τη διατήρηση αναλογικού διαστήματος ανά πάσα στιγμή.

Ανάλογα με το ύψος, το πλήθος των σειρών αυτών των συνδέσμων κυμαίνεται από 1 σειρά στις μικρότερες κατασκευές έως και 5 σειρές στις μεγαλύτερες κατασκευές.

Τα Trellidor κατασκευάζονται με βάση αυστηρά πρότυπα ελέγχου ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9002.

Επιπρόσθετα, το παγκόσμιο δίκτυο εκπαιδευμένων εγκαταστατών της εταιρείας διασφαλίζει ότι η ποιότητα και η τεχνική της επί τόπου εγκατάστασης είναι υψηλότατου επιπέδου.