Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Κατασκευή & Τοποθέτηση

Κατασκευή Κουφωμάτων

Η ποιότητα και ο τρόπος κατασκευής των κουφωμάτων αλουμινίου χαρακτηρίζουν την πραγματική αξία του κουφώματος. Η τεχνογνωσία του κατασκευαστή, τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί για την κατασκευή είναι ίσως τα σημαντικότερα στοιχειά για ένα υψηλού επίπεδου τελικό αποτέλεσμα. Πολύ σημαντικό και κομβικό ρόλο παίζουν, επίσης, τα υλικά της κατασκευής, δηλαδή τα προφίλ αλουμινίου και τα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιηθούν.

Στο κατασκευαστικό της εταιρεία μας, η παραγωγή των κουφωμάτων γίνεται κάτω από τα πιο αυστηρά πρότυπα κατασκευής με σύγχρονα μηχανήματα νέας γενιάς τύπου (CNC) για την τέλεια κοπή και επεξεργασία των προφίλ αλουμινίου.

Σε όλα τα σημεία κοπής των προφίλ αλουμινίου (φάλτσα, κλειδαριές), όπου αφαιρείται η βαφή, χρησιμοποιείται ειδικό αντιδιαβρωτικό υγρό και ειδικές αρμόκολλες για επιπλέον προστασία των προφίλ. Τα οποία διαθέτουν και ειδική επεξεργασία Seaside Class από την Europa για την ύψιστη προστασία έναντι της διάβρωσης, ιδιαίτερα σε περιοχές κοντά σε θάλασσα, ή άλλους διαβρωτικούς παράγοντες.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του αλουμινίου, όπως η Europa για τα προφίλ του αλουμινίου και την Rotto & GU για τα εξαρτήματα και τους μηχανισμούς κλειδώματος, σας παρέχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα με διάρκεια στον χρόνο και πάντα με γραπτή εγγύηση!

Όλα τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζονται από την εταιρεία μας συνοδεύονται από σήμανση CE και 5ετή γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τοποθέτηση Κουφωμάτων

 

Η σωστή τοποθέτηση είναι εφάμιλλης σημασίας με την καλή κατασκευή των κουφωμάτων. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς για την άριστη τοποθέτηση του κουφώματος, επιτυγχάνοντας τέλεια εφαρμογή που προσφέρουν τα νέας γενιάς συστήματα αλουμινίου Europa.

Πάντα με μεγάλη προσοχή στα κομβικά σημεία:

  1. Προσεχτική μεταφορά των κουφωμάτων πάνω σε ειδικά διαμορφωμένα σταντ.
  2. Ζύγισμα – Αλφάδιασμα για την ευθεία εγκατάσταση των κουφωμάτων.
  3. Επαρκή στερέωση – βίδωμα των κουφωμάτων.
  4. Κλείσιμο αρμών ανάμεσα στο κούφωμα με τον τοίχο & το δάπεδο με αξιόπιστα στεγανωτικά υλικά (αφρό πολυουρεθάνης, αρμόκολλα, ακρυλικό στόκο, σιλικόνη).

Με τελικό μας στόχο ο πελάτης να απολαμβάνει την άριστη λειτουργία των  κουφωμάτων του, με τέλεια εφαρμογή για υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση, με μηδενική ανεμοπερατότητα και μέγιστη υδατοστεγανότητα.

Επιδιώκοντας έτσι την ευχαρίστηση του για την επιλογή των κουφωμάτων μας και της συνεργασίας μας!