Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Λαβές Europa L-Penthesilea

Αναπτύσσοντας συνεχώς την προϊόντική της γκάµα, η Europa λανσάρει στην αγορά νέα σειρά λαβών στην κατηγορία Luxury µε ονοµασία Europa L-Penthesilea που συνδυάζει την άψογη αισθητική, µε την υψηλή λειτουργικότητα και την απαράµιλλη ποιότητα που συνοδεύει όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

Οι ευθείες γραµµές σχεδιασµού προσφέρουν µια µίνιµαλ και ταυτόχρονα αυστηρή αισθητική πολυτέλειας, σύµφωνη µε τις µοντέρνες τάσεις της αρχιτεκτονικής που εκφράζονται τόσο στα ίδια τα κτίρια, όσο και στα νέα συστήµατα αλουµινίου.

Η ειδική λογοτύπηση Europa που βρίσκεται στην βάση της λαβής, καθώς και το ειδικό τελείωµα, προσφέρουν αισθητική, µοναδικότητα και χαρακτήρα.

Η νέα λαβή Europa L-Penthesilea προσφέρει εφαρµογή µε απόλυτη αξιοπιστία σε διάφορους τύπους συστηµάτων (καρέ 7Χ7).

“Παρέχεται σε δύο τύπους για διαφορετικά ανοίγµατα”.

Ο πρώτος τύπος µε την ονοµασία Europa L-Penthesilea 21 περιλαμβάνει ηµιβαρέως τύπου κουφώµατα µεσαίων και µεγάλων διαστάσεων και µήκος λαβής τα 21cm, ενώ ο δεύτερος τύπος EUROPA L Penthesilea 17 είναι µικρού τύπου για πορτοπαράθυρα και µήκος λαβής τα 17cm.

«Μπορούν να τοποθετηθούν σε τυπολογίες ανακλινόµενων κουφωµάτων (ρύθµιση δύο θέσεων), ανασυρόµενων και συρόµενων-ανακλινόµενων».

Οι χρωµατικές αποχρώσεις που διατίθενται είναι σε φυσική σατιναρισµένη (Natural Anodized) και µαύρη ανοδίωση (Black Anodized), καθώς και RAL άσπρης (9010) και µαύρης (9005) απόχρωσης για περισσότερες αισθητικές επιλογές.