Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Χρωματολόγιο Europa

 

Ένα νέο πολυτελές και εμπλουτισμένο χρωματολόγιο διατίθεται από την εταιρεία Europa Profil Αλουμίνιο, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το χρώμα της αρεσκείας τους μεταξύ μιας μεγάλης γκάμας αποχρώσεων, οι οποίες καλύπτουν κάθε επιθυμία του πελάτη και κάθε χρωματική ιδιαιτερότητα του κτίσματος.

Αποχρώσεις Ral, Mat, Special Effect, Metallic και Αποχρώσεις Ξύλου, New Ammos Collection είναι στη διάθεση των καταναλωτών, ικανοποιώντας κάθε αισθητική και αρχιτεκτονική επιθυμία.

Η εταιρεία εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων της με τις υπερσύγχρονες μονάδες ηλεκτροστατικής βαφής που διαθέτει, τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και με πιστοποιητικά Qualicoat και Qualicoat Seaside Class (Νο 105) που αποτελούν την κορυφαία εγγύηση ποιότητας για ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Όπως είναι γνωστό, η Europa προσφέρει την ύψιστη προστασία Seaside class έναντι της διάβρωσης, ιδιαίτερα σε περιοχές κοντά σε θάλασσα, ή άλλους διαβρωτικούς παράγοντες, χωρίς επιπλέον χρέωση.

“Η απόδοση των χρωμάτων στον υπολογιστή είναι πιθανόν να αποκλίνει από το πραγματικό αποτέλεσμα. Επισκεφθείτε την έκθεση μας και δείτε από κοντά την χρωματική γκάμα των Συστημάτων Europa “

RAL

RAL Super Durable * [Ammos Collection]

RAL Mat

RAL Pearl

Special Effect Metallic

FINE TEXTURED Super Durable*

Wood Effect

Το χρωματολόγιο περιλαμβάνει χρώματα των συνεργαζόμενων εταιριών AkzoNobel, Inver, NEOKEM

Οι αποχρώσεις του χρωματολογίου πιθανόν να παρουσιάζουν ελαφρές αποκλίσεις στο τελικό αποτέλεσμα.

Συγκριτικό Test Φυσικής Γήρανσης απλών και υπερανθεκτικών χρωµάτων Neokem [Super Durable].