Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Κουφώματα – Κατασκευές Αλουμινίου για Ξενοδοχεία.

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με την Europa, διαθέτει ειδική ομάδα προϊόντων για ξενοδοχειακές λύσεις.

Οι λύσεις αυτές καλύπτουν όλο το φάσμα πιθανών αναγκών των ξενοδοχειακών μονάδων για προσόψεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και τους χώρους υποδοχής και διαμονής.

Λύσεις προσόψεων

 

Οι προσόψεις αποτελούν το κεντρικό στοιχείο κατά τον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση των κτηρίων, καθώς συντελούν ουσιαστικά στην αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση. Επιλογές που αντανακλούν τη νεότερη τάση στη δόμηση για εκμετάλλευση χώρου, λειτουργικότητα, εναρμόνιση με το περιβάλλον.

Σύγχρονες λύσεις που δίνουν αξία στο χώρο, συνεργάζονται με το εξωτερικό φως, δημιουργώντας αίσθημα άνεσης. Οι λύσεις ανακαίνισης της Europa περιλαμβάνουν Υαλοπετάσματα, κατασκευές Αιθρίων και Συστήματα Σκίασης για κτήρια, καθώς και Διαχωριστικά.

Λύσεις εξωτερικών χώρων

Οι εξωτερικοί χώροι των ξενοδοχείων αποτελούν την νεότερη τάση στα στοιχεία της κατασκευής. Συνεισφέρουν τόσο στην ενεργειακή αναβάθμιση και την εξοικονόμηση ενέργειας, όσο και στην ασφάλεια, προσφέροντας, παράλληλα, ανεμπόδιστη θέα.

Οι λύσεις εξωτερικών χώρων της Europa περιλαμβάνουν Βιοκλιματικές Πέργκολες, Γυάλινα Κάγκελα Αλουμινίου και Κάγκελα Τύπου Inox, καθώς και Διαχωριστικά.

Λύσεις χώρων διαμονής

 

Αρχιτεκτονικά Συστήματα Αλουμινίου

Προσφέρονται όλες οι επιλογές και τυπολογίες αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου (Συρόμενα & Ανοιγόμενα), καθώς και περιφερειακά συστήματα (ρολά, σίτες).

Με πιστοποιημένα επίπεδα θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, αισθητικής και πλήρης κάλυψης όλων των εφαρμογών.

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και πόρτες εισόδου με μηχανισμούς υποδοχής κάρτας. Ποικιλία σχεδίων και υλικών μεγάλης αντοχής και πιστοποιημένης ασφάλειας.

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με την Europa, διαθέτει οργανωμένο τμήμα Μηχανικών που απαρτίζεται από εξειδικευμένα στελέχη και παρέχει τεχνική στην επιλογή υλικών και κατασκευής.

Οι μηχανικοί μας μπορούν να σχεδιάσουν και να προτείνουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εκάστοτε ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς κάθε έργο αντιμετωπίζεται σε επίπεδο προδιαγραφών ως ειδικό project.

Για όλους αυτούς τους λόγους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας, αλλά και τις λύσεις για τον δικό σας χώρο.