Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Συλλογή Χρωμάτων Prisma

Prisma Collection

50 Υπερανθεκτικά Ειδικά Χρώματα Πούδρας

H συλλογή χρωµάτων Prisma ανανεώθηκε. Συνεχίζει την πολυετή και επιτυχημένη παρουσία της και φιλοδοξεί να δώσει μια ολοκληρωμένη απάντηση στις απαιτήσεις κάθε αρχιτεκτονικής σύνθεσης και των σύγχρονων διεθνών τάσεων του Design.

Η εξέλιξη της συλλογής βασίστηκε στην έρευνα, την καινοτομία και την εξειδίκευση της ΝΕΟΚΕΜ, αξιοποιώντας την πλέον προηγμένη τεχνολογία παραγωγής Bonding, η οποία οδηγεί σε σταθερό φινίρισμα και εξαιρετική αισθητική.

Δημιουργία σε συνεργασία με Έλληνες αρχιτέκτονες και κατασκευαστές

Η ανανέωση της Prisma, ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία διακεκριμένων αρχιτεκτόνων και έμπειρων δημιουργών, που ειδικεύονται στη μελέτη, το ρόλο και τη χρήση του χρώματος στην ανθρώπινη δημιουργία, καθώς και σε συνεργασία με επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου του αλουμινίου.

Αποτέλεσμα των παραπάνω συνεργασιών είναι μοναδικές αποχρώσεις και χρωματικές οικογένειες με αισθητική και ερεθίσματα  που προέρχονται από την ευρύτερη  περιοχή της Μεσογείου και είναι σύμφωνες µε τις πλέον σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής.

Έμπνευση από το μεσογειακό φως

Πλούσια Χρωματική παλέτα σε απόλυτη αρμονία με τη φύση και το περιβάλλον

Ο σχεδιασµός της Prisma Collection αντλεί έµπνευση από τον έντονο µεσογειακό ήλιο, που φωτίζει κάθε τι µε µοναδικό τρόπο και βασίζεται στις επιθυµίες και τις προτιµήσεις του σύγχρονου επαγγελµατία κατασκευαστή, αρχιτέκτονα, µελετητή, για χρώµατα που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική µε την υψηλή ποιότητα και αντοχή και δηµιουργούν αξία στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές κατασκευές. Η πλούσια χρωµατική παλέτα της συλλογής δίνει τη δυνατότητα στους µελετητές να ανταποκριθούν στη χρωµατική απαίτηση του έργου, σε απόλυτη αρµονία µε τη φύση και το περιβάλλον.

Η νέα Συλλογή Prisma υπηρετεί με συνέπεια  πλήθος σχεδιαστικών επιλογών, από την έντονη χρωματική αντίθεση, μέχρι την διακριτική ουδέτερη παρουσία του χρώματος στην κατασκευή.

Απάντηση στις σύγχρονες ποιοτικές απαιτήσεις της αγοράς

  • Αποχρώσεις εµπνευσµένες από τη Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή.
  • Χρώµατα που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική µε την εξαιρετική αντοχή των χρωµάτων στις φυσικές συνθήκες της περιοχής µας και έχουν τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες από τα χρώµατα απλής ανθεκτικότητας.
  • Υψηλές µηχανικές αντοχές των χρωµάτων σε κρούση, χάραξη και τριβή.
  • Χρωµατικά ολοκληρωµένη συλλογή που δίνει λύσεις στον επαγγελµατία για κάθε χρωµατική απαίτηση του έργου. Ευρεία γκάµα από όµορφες, εντυπωσιακές, µεσογειακές και γήινες αποχρώσεις.
  • Έρευνα, καινοτοµία και εξειδίκευση της ΝΕΟΚΕΜ, που οδηγεί σε σταθερό φινίρισµα και άψογο αισθητικό αποτέλεσµα.
  • Όλα τα χρώµατα της συλλογής είναι πιστοποιηµένα µε το διεθνές σήµα ποιότητας Qualicoat (Class 2).

Sahara

Εντυπωσιακοί γήινοι τόνοι

Η σειρά Sahara περιλαμβάνει συνολικά 21 μοναδικές αποχρώσεις, σε γήινους και εντυπωσιακούς τόνους µε υφή αµµοβολισµένης επιφάνειας και μεταλλικό εφέ.

Τα χρώµατα της σειράς Sahara προσφέρουν εξαιρετικές προτάσεις, σύµφωνα µε τις πλέον σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής, δίνοντας στον µελετητή διευρυµένες χρωµατικές επιλογές, που µπορούν να εφαρμοστούν σε πλήθος κατασκευών ανάλογα µε τη χρήση του κτιρίου.

501 Sahara Black
502 Sahara Grey
503 Sahara Greyblue
504 Sahara Blue
505 Sahara Green
507 Sahara Silver
511 Sahara Breeze
512 Sahara Oasis
515 Sahara Palm
515 Sahara Dune
518 Sahara Haven
519 Sahara Nomad
520 Sahara Night
521 Sahara Caravan
522 Sahara Shade
523 Sahara Rust
524 Sahara Cave
525 Sahara Nile
526 Sahara Lithos
529 Sahara Red
530 Sahara Ochre

 

 

 

Riviera

Φωτεινές & Ήπιες χρωματικές προτάσεις

Με έμπνευση την εντυπωσιακή  χρωματική παλέτα που σχηματίζεται στις ριβιέρες ανά τον κόσμο, αναπτύχθηκε η σειρά Riviera η οποία περιλαμβάνει 15 αποχρώσεις  µε υφή αµµοβολισµένης επιφάνειας και µεταλλικό εφέ. Η σειρά προσφέρει ένα ευρύ χρωματικό πεδίο, με αρμονικό αποτέλεσμα που συνδυάζει ξεχωριστές αποχρώσεις, όπως κοραλλί, γαλάζιο και πράσινο με αποχρώσεις του πάγου, δίνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι αποχρώσεις της σειράς Riviera, κάθε μία με τον δικό της μοναδικό χαρακτήρα, απευθύνονται τόσο σε παραδοσιακές κατασκευές όσο και στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

 

 

801 Riviera Corsica
803 Riviera Alexandria
805 Riviera Valencia
807 Riviera Nice
809 Riviera Trieste
810 Riviera Thera
812 Riviera Amalfi
813 Riviera Positano
815 Riviera Crete
817 Riviera Sorrento
818 Riviera Venice
820 Riviera Almeria
821 Riviera Cadiz
822 Riviera Sounio
823 Riviera Porto

 

 

 

Cosmos

Έντονες & απαλές χρωματικές εναλλαγές

Με ερεθίσματα από το παγκόσμιο φυσικό τοπίο, η ανανεωμένη σειρά Cosmos περιλαμβάνει μια ομάδα αποχρώσεων, με έντονες και απαλές χρωματικές εναλλαγές, κατάλληλες να συνεισφέρουν στην δυναμική ανάδειξη της ταυτότητας του κτιρίου. Η  σειρά Cosmos αποτελείται από µια ομάδα 14 αποχρώσεων, µε έντονες και απαλές χρωματικές εναλλαγές.

Η ανανεωμένη σειρά συνεχίζει να περιέχει 8 δυναμικές αποχρώσεις µε µατ μεταλλικό εφέ σε λεία επιφάνεια και παράλληλα συμπληρώνεται µε 6 νέες, μοντέρνες αποχρώσεις µε υφή αµµοβολισµένης επιφάνειας και μεταλλικό εφέ.

 

 

613 Cosmos Hill
614 Cosmos Petra
615 Cosmos Sintra
616 Cosmos Terra
617 Cosmos Carmel
618 Cosmos Castello

Αποχρώσεις Cosmos με λεία επιφάνεια

601 Cosmos Meteora
603 Cosmos Nubia
605 Cosmos Atlas
606 Cosmos Duo
608 Cosmos Aegean
610 Cosmos Rio
611 Cosmos Maoui
703 Cosmos Palmyra