Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Europa Hybrid Sales!

Τα κουφώματά σας θέλουν αλλαγή ;

Αντικαταστήστε τώρα τα παλιά σας κουφώματα με θερμοηχομονωτικά κουφώματα Europa Hybrid μέσα σε 24 ώρες (*) και επωφεληθείτε από τις νέες ειδικές προσφορές της Europa.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στις εκθέσεις μας Europa Club, στο Μαρούσι Λεωφόρο Κηφισίας 157Τ. 2114040240 και στην Χαλκίδα Αρεθούσης 141 Τ. 22210 76332.

(*) Ο χρόνος που απαιτείται για την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων μιας μέσης κατοικίας από ένα εξειδικευμένο συνεργείο έχει υπολογιστεί εντός 24 εργάσιμων ωρών. Ο χρόνος σηματοδοτείται από την έναρξη των εργασιών αποξήλωσης.

Γιατί να αντικαταστήσω τα παλαιά μου κουφώματα;

Ένας από τους κύριους υπεύθυνους για την απώλεια ενέργειας στο σπίτι μας είναι τα παλιά κουφώματα. Οι απώλειες αυτές μπορούν να περιοριστούν και να εξοικονομηθούν πολλά χρήματα από τον οικιακό προϋπολογισμό, με την αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων με νέας τεχνολογίας συστήματα αλουμινίου EUROPA.

Ποια τα οφέλη των Θερμομονωτικών Συστημάτων Europa Hybrid;

Τα οφέλη της αντικατάστασης των παλαιών κουφωμάτων με τα Θερμομονωτικά συστήματα Europa Hybrid προσφέρουν μείωση της ανταλλαγής θερμότητας μεταξύ του εσωτερικού του κτιρίου και του εξωτερικού χώρου, υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης και μείωση του φαινομένου της υγροποίησης. Έτσι επιτυγχάνεται οικονομία τόσο στην θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες και στην ψύξη κατά τους καλοκαιρινούς.

Γιατί Συστήματα Αλουμινίου Europa;

Τα Συστήματα Europa είναι γνωστά για την υψηλή αισθητική τους, τα υψηλά επίπεδα ποιότητας στο σχεδιασμό και την παραγωγή τους, καθώς επίσης και τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που παρέχουν.
Επιπλέον καλύπτουν όλες τις κατασκευαστικές ανάγκες κουφωμάτων μιας κατοικίας και προσφέρονται σε διάφορους τύπους: Συρόμενα χωνευτά ή επάλληλα, ανοιγόμενα, τοξωτά, προβαλλόμενα, ανακλινόμενα, περιστρεφόμενα, ανασυρόμενα, πτυσσόμενα, αίθρια, πατζούρια, ρολά, σήτες κλπ. Τόσο τα ανοιγόμενα και τα συρόμενα, όσο και τα πτυσσόμενα Συστήματα, προσφέρονται και με Θερμοδιακοπή (μέσω ρητίνης ή πολυαμιδίου). Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων (αποχρώσεις RΑL, INOX, ξύλου κλπ.) που ικανοποιούν κάθε γούστο, καθώς και σε διάφορους τύπους βαφής. Η ταινία γνησιότητας που είναι τοποθετημένη στα προφίλ αλουμινίου EUROPA, εγγυάται την ποιότητα της επιλογής σας και χρησιμοποιείται για την προστασία των κουφωμάτων από τυχόν φθορές κατά τη μεταφορά και τοποθέτησή τους.
Η πρώτη ύλη των συστημάτων αλουμινίου EUROPA είναι 100% εγχωρίως παραγόμενη, καθώς οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στα Οινόφυτα Βοιωτίας, όπου απασχολούνται περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι και τα κράματα αλουμινίου της προμηθεύτριας εταιρίας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ της Ελλάδος προέρχονται από βωξίτη ο οποίος εξορύσσεται σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδος.