Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Europa Element

Element Element

 

Το Europa Element είναι η ιδανική επιλογή για σκίαση, διαχωρισμό εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, αλλά και ως αισθητικό μοτίβο για τις εξωτερικές όψεις των κτιρίων, προσφέροντας στον χώρο προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και ευκολία εγκατάστασης.

Διαθέτει ποικιλία χρωμάτων και διάτρητων μοτίβων που μπορεί να καλύψει κάθε αισθητική και διακοσμητική επιλογή, αφού με τη χρήση ειδικού μηχανήματος κοπής laser, γίνεται χάραξη και επεξεργασία σε ένα φύλλο αλουμινίου, οποιουδήποτε σχεδίου ή μοτίβου επιθυμούμε, προσδίδοντας μοναδικό design look σε κάθε κατασκευή, όπως κατοικίες, γραφεία και ξενοδοχεία.

 

 

Εκτός, όμως, από την υπέροχη αισθητική του, το Europa Element μπορεί να προσαρμοστεί σε μία μεγάλη γκάμα διαφορετικών χρήσεων και εφαρμογών, προσφέροντας ασύγκριτη δομική αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Επιπλέον, είναι ενεργειακά αποδοτικό, αφού διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία στον εσωτερικό χώρο, αντανακλώντας τη θερμότητα από το εξωτερικό και είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αφού είναι ανακυκλώσιμο.