Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Nέο συστήματος σιδερένιου κιγκλιδώματος για κουφώματα από την Europa!

Europa Window Safety

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., εμπλουτίζοντας διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της, προχώρησε στον σχεδιασμό ενός νέου συστήματος σιδερένιου κιγκλιδώματος για κουφώματα, το Europa Window Safety. Το σύστημα Europa Window Safety είναι ένα πρόσθετο σύστημα ανοιγόμενου σιδερένιου κιγκλιδώματος ένθετου σε αλουμινένιο πλαίσιο με ενσωματωμένο πατζούρι που μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ανοιγόμενα συστήματα των σειρών Europa και Prima.europawindowwafety_news1472015

Σχεδιάστηκε προκειμένου να καλύψει την ανάγκη για αυξημένη ασφάλεια και αντιδιαρρηκτική προστασία , συνδυάζοντας ενδιαφέρουσα αισθητική και ευκολία χρήσης, χωρίς να περιορίζει το ωφέλιμο άνοιγμα του κουφώματος.

Το σύστημα διαθέτει διπλά φύλλα εκ των οποίων το πρώτο ενσωματώνει καλαίσθητο κιγκλίδωμα και το δεύτερο είναι κλασσικό φύλλο πατζουριού. Και τα δύο φύλλα ανοίγουν προς τα έξω και περιστρέφονται γύρω από κοινό άξονα με χρήση ειδικού μεντεσέ.

Το σύστημα θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο εμπορικό δίκτυο και στους συνεργάτες κατασκευαστές της EUROPA, παράλληλα με τον αντίστοιχο τεχνικό κατάλογο.