Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Europa 8000 Thermo

Europa 8000 Thermo

Από τις αρχές του 2021 η Europa σταμάτησε την κυκλοφορία της αντικαθιστώντας την σειρά με την νέα βελτιωμένη Europa ESS 47 Hybrid.

Η σειρά Europa 8000 Thermo είναι ένα νέο οικονομικό, θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα υψηλών προδιαγραφών με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Σχεδιάστηκε για να δημιουργεί συρόμενα κουφώματα προσφέροντάς τους απόλυτη μόνωση από κάθε ήχο και θερμοκρασία, με έμφαση την σύγχρονη αισθητική και λειτουργικότητα.

Η θερμομόνωση των προφίλ επιτυγχάνεται με την χρήση πολυαμιδίων 22 mm στο φύλλο και στους οδηγούς. Η σειρά διατίθεται σε δύο εκδόσεις κατασκευής, με συμβατικό μηχανισμό κύλισης, απλά ράουλα και στεγάνωση του συστήματος με βουρτσάκια και με ανασηκούμενο μηχανισμό κύλισης, όπου το φύλλο ανασηκώνεται και κυλάει πάνω στον ανοξείδωτο οδηγό με ενισχυμένη στεγάνωση του συστήματος με λάστιχα.

Η Europa 8000 Thermo σχεδιάστηκε για να μπορεί να συνεργαστεί με την Europa 8500 Thermo και να δημιουργεί αρμονία όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

Μεγάλη γκάμα με εξαρτήματα, όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος.

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

  • Συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα.
  • Φέρει πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση.
  • Επιπλέον φέρει πιστοποίηση για θερμομόνωση με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας των προφίλ με Uf από 3,02 W/(m2K) σύμφωνα με το πιστοποιητικό του γερμανικού κοινοποιημένου εργαστηρίου Ift Rosenheim.
  • Στεγανοποίηση με βουρτσάκια (για κύλιση με ράουλα) ή με λάστιχα (για κύλιση με ανασηκούμενο μηχανισμό).
  • Θερμομόνωση των προφίλ με την χρήση πολυαμιδίων 22mm στους οδηγούς.
  • Δέχεται διπλούς ή τριπλούς υαλοπίνακες πάχους 26 – 34mm.
  • ΧΡΗΣΗ: Συρόμενα παράθυρα (επάλληλα ή χωνευτά και με δύο επιλογές κύλισης, με συμβατικά ράουλα ή με ανασηκούμενα).
Europa 8000

colorchart

thermometro ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ   wind ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ   sound ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ   wind-pressure ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗ   water ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ   lock ΑΣΦΑΛΕΙΑ