Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Αφαιρούμενες & Σταθερές μπάρες ασφαλείας

 

Αφαιρούμενες & Σταθερές μπάρες ασφαλείας από την Βιομεταλουμίν.

Περιγραφή Αφαιρούμενες Μπάρες

Ασφάλεια και διακριτικότητα.
Οι αφαιρούμενες μπάρες ασφαλείας αφορούν περιπτώσεις παραθύρων, όπου υπάρχει η ανάγκη να ελευθερωθεί όλο το άνοιγμα του παραθύρου, δίχως ορατό εμπόδιο.
Αποτελούν την ιδανική λύση για την ασφάλιση των παραθύρων που δεν έχουν παντζούρια, ή που έχουν παντζούρια και χρειάζονται επιπλέον ενίσχυση και ασφάλεια.
Τοποθετούνται, συνήθως, εξωτερικά των κουφωμάτων, ή στην μέση της απόστασης, μεταξύ του τζαμιού και του παντζουριού, ή ρολού.

Περιγραφή Σταθερές Μπάρες

Σταθερές μπάρες ασφαλείας ιδανικές για κάθε είδος παράθυρου, όπως: κουζίνας, μπάνιου,WC, γκαράζ, βοηθητικών χώρων κλπ. Η μελέτη και σχεδίασή τους αφορά περιπτώσεις παραθύρων που δεν υπάρχει η ανάγκη της αφαίρεσης των μπαρών ασφαλείας. Αποτελεί την οικονομική λύση για την ασφάλεια των παραθύρων, συνδυάζοντας την λιτή και απλή αισθητική με την ασφάλεια. Οι μπάρες ασφαλείας τοποθετούνται απευθείας στον τοίχο, ή ακόμα και στην ίδια την κάσα του κουφώματος.

Μπάρες Ασφαλείας για Κύρια Είσοδο

Πρόσθετη ασφάλεια για την κυρία είσοδο. Η μελέτη και η σχεδίαση αφορά την ενίσχυση της κυρίας εισόδου (θωρακισμένης ή πιο απλής κατασκευής), όταν ο ιδιοκτήτης του βρίσκεται εντός της οικίας του. Τοποθετούνται και σε μεσόπορτες εσωτερικά, ώστε να αυξηθεί η ασφάλεια κατά την διάρκεια του ύπνου. Οι μπάρες ασφαλίζουν με δύο πείρους, έτσι ώστε, σε περίπτωση πυρκαγιάς, ή σεισμού, να είναι εύκολη η διαφυγή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

1. Κάσα από νευρωμένο προφίλ αλουμινίου 44mm X 50 mm
2. Λάμα στην εσωτερική εμπρός πλευρά του προφίλ της κάσας
3 Μεταλλικός μηχανισμός που θωρακίζει τα πλαϊνά τοιχώματα
4. Ειδική διαμόρφωση με εσωτερική ενίσχυση από Χαλύβδινη διατομή (27mmX40mmX27mm)
5. Σωλήνας αλουμινίου διαμέτρου 26mm και πάχους 2 mm.
6. Μασίφ Χάλυβας 18mm στο εσωτερικό του σωλήνα αλουμινίου.

mpares asfaleias 3 mpares asfaleias 

Προσοχή!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι: Tο συγκεκριμένο προϊόν δεν πωλείται μεμονωμένα, εξυπηρετεί μόνο ανάγκες των πελατών μας σε συνδυασμό με κουφώματα αλουμινίου.