Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Zambidis Fitness Club – OAKA

Ένα κέντρο εκγύμνασης και προώθησης της άθλησης και του αθλητικού ιδεώδους 2,500τμ2 στο ΟΑΚΑ.
Ένας εντυπωσιακός χώρος τριών επιπέδων που φέρνει στην Ελλάδα τη νέα γενιά των premium fitness clubs με την υπογραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή Kick boxing Μιχάλη Ζαμπίδη.

Η εταιρεία μας ανέλαβε ακόμα ένα απαιτητικό Project για την κατασκευή και τοποθέτηση Κουφωμάτων & Pivot Door αλουμινίου σε συνεργασία με τις εταιρείες Europa Profil Aluminium SA & Tehni SA – Pantelos, για το νέο Zambidis Fitness Club στο ΟΑΚΑ το πρώτο Γυμναστήριο προδιαγραφών 6* στην Ελλάδα.

Σε συνεργασία με Tehni σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια 100% Custom κατασκευή σύμφωνα με τις επιθυμίες του Iron Mike.

Στην επιφάνεια της πόρτας κυριαρχεί ο θυρεός με τη μορφή του Mike, ενώ η «χωνευτή» λαβή με κρυφό φωτισμό led έρχεται να συνδυαστεί αρμονικά με τα υπόλοιπα στοιχεία της πόρτας.

Η πόρτα είναι από τη σειρά Τehni – Superior Pivot, είναι διαστάσεων 3.00×3.00m, με πλάτος ανοίγματος 1,60m,  κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο.

Είναι βαμμένη ηλεκτροστατικά σε συνδυασμό μαύρου – χρυσού χρώματος με επίπεδο ασφαλείας RC3 και συντελεστή θερμικής μετάδοσης Ud=0,76.

Όταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Iron Mike Zambidis σου ζητά μια πόρτα εισόδου για το νέο του Fitness Club, «το όνειρό του», όπως το χαρακτηρίζει, ξέρεις ότι πρέπει να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό.

 

Εικόνες: